Eyüpsultan Çiçeklerle Donatılıyor

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultanlıların daha yeşil bir ortama, daha yaşanabilir bir çevreye sahip olmaları için ilçede bulunan park ve bahçelerde peyzaj düzenlemeleri, çim biçme ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan ilçesine değer katma adına her türlü detay düşünülerek gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları sayesinde Eyüpsultan, daha yeşil ve temiz bir görünüme kavuşuyor.

50 BİN ÇİÇEK DİKİLDİ

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Eyüpsultan’ı çiçeklerle renklendiriyor.

Bu çalışmalar kapsamında Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi (EKSM) çevresinde bulunan yeşil alanlara 50 bin çiçek dikimi yapıldı. Eyüpsultan’ın tüm mahallelerinde belirlenen alanlara çiçek dikimi çalışmaları devam edecek.