Eyüpsultan, Çocuk Meclisi 4. Dönem 1. Toplantısı, Eyüpsultan Belediyesi, Meclis Salonu

Eyüpsultan'da bulunan 28 mahallede ikamet eden toplamda 37 üyenin katılımı ile "Çocuk Meclisi 4. Dönem 1. Toplantısı”, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti; geçmiş dönem gerçekleştirilen programları ve gelecek dönem için hazırlanan projelerden bahsetti.

Muti, konuşmanın devamında kendilerine bu imkanları sağlayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve ekibine teşekkür etti.

Meclis toplantısı; komisyon seçimleri, AFAD ziyareti bilgilendirme ve Minik Eller Büyük Yürekler projesi ön bilgilendirme konuları ile devam etti.

Toplantıya katılan Eyüp Sultan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal Çocuk Meclisi tarafından hazırlanan yeni projeleri dinledi.