Çocuk Meclisi, Eyüpsultan, Meclis

Eyüpsultan Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar, fikirler ve proje önerileriyle birlikte tüm çocukları Çocuk Meclisi’ne bekliyor.

Çocukların görüşlerini, fikirlerini, çözüm önerilerini özgürce ifade edebildikleri, tavsiye kararları aldıkları ve çocuk haklarını öğrendikleri Çocuk Meclisi’ne yeni dönemde Eyüpsultanlı tüm çocuklar başvurabilecek.

4-5-6-7 ve 8. SINIFLAR BAŞVURABİLECEK

Yeni dönemde Çocuk Meclisine 4’üncü sınıf ile 8’inci sınıf arası Eyüpsultan'da ikamet eden ya da okuyan tüm çocuklar başvuru yapabilecek.

Daha güzel çalışmalara katkıda bulunmak ve görüşlerini sunmak isteyen öğrenciler, ayrıntılı bilgi ve randevu için 4401535 numaralı telefondan bilgi alabilir.

AKTİVİTELER VE ZİYARETLER

Eyüpsultanlı çocukların oluşturduğu Çocuk Meclisi, önceki yıllarda Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Bunların yanı sıra Eyüpsultan Çocuk Meclisi, “Bir Kalem de Sen Getir” projesini hayata geçirerek Gaziantep'te bulunan mülteci kampına kırtasiye yardımı topladı. Ayrıca çocuklar kampa gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında ödül olarak şehir turuna katıldı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız