Eyüpsultan-Rami ulaşım sorununu çözeceğiz

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında, hazırlanan yeni projeler ve gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Eyüpsultan-Rami arasındaki ulaşım sıkıntısı Ramili vatandaşların merak ettiği konular arasında.

"SÖZ VERDİM, TUTACAĞIM"

Bununla ilgili olarak Eyüpsultan Gündemi programında Başkan Deniz Köken, merak edilen Eyüpsultan-Rami ulaşımının son durumunu ve ne olacağıyla ilgili konuya da açıklık getirdi.

“Eyüpsultan ve Rami arasındaki ulaşım projesini hazırlayıp, Büyükşehire gönderdik. Yalnız Alibeyköy ve Gaziosmanpaşa’daki minibüsçüler aralarında anlaşamıyor her iki tarafta minübüs hattına talip aralarında anlaşmalarını bekliyoruz.Bir an önce anlaşmalarını bekliyorum yoksa kendim ulaşım hattı koyacağım. Ben vatandaşlarımıza söz verdim ve o sözü yerine getireceğim”