Eyüpsultan Siteleri de Temizlenip Dezenfekte Edildi

Vatandaşlardan Belediye Ekiplerine Balkonda Teşekkür

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibinin tüm ilçede başlattığı koronavirüse karşı temizlik ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Ekipler, her gün düzenli olarak ilçenin farklı mahallelerinde temizlik ve dezenfeksiyon yapıyorlar. Çalışmalarda önce cadde, sokaklar, çöp konteynerleri, apartman girişleri yıkanıyor, ardından özel solüsyonlarla dezenfekte ediliyor.

SİTE SAKİNLERİ, BELEDİYE EKİPLERİNE VE BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Bu çalışmalar kapsamında, Eyüpsultan Belediyesi ekipleri tarafından bugün (22 Mart Pazar) Çırçır Mahallesi’ndeki Hava Meydanları Blokları, İtfaiyeciler Blokları ve Beka Bloklarına temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Çalışmaları evlerinin balkonlarından izleyen vatandaşlar belediye ekiplerine ve Başkan Deniz Köken’e teşekkür ettiler.

Bu çalışmalar virüs tehdidi ortadan kalkana kadar tüm mahallelerde periyodik olarak her gün devam edecek.