Eyüpsultan Sokaklarında Bando Coşkusu

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan Eyüpsultanlılara moral vermek, destek olmak amacıyla özel konserler düzenliyor ve bu konserler büyük beğeni topluyordu.

Eyüpsultan Belediyesi bu hafta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında mahallelerde Bando konserlerine tekrar başladı.

“Moralimizi Yüksek Tutalım, Tedbirlere Uyarak Bu Süreci Atlatalım” sloganıyla Eyüpsultan Belediyesi tarafından organize edilen konser, Alibeyköy Merkez, Güzeltepe, Emniyettepe ve Çırçır Mahallelerinde gerçekleşti.

Konserde Bandistanbul Orkestrası, sokaklarda hareketli ve eğlenceli parçalar çaldılar.

Konsere Mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun olurken, evlerinden çıkamayan genç yaşlı tüm vatandaşlar evlerinin camlarından, balkonlarından bandoyu izleyerek el salladılar, çalınan parçalara alkışlarla eşlik ettiler.