Eyüpsultan'a yeni spor salonu geliyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği, Eyüp Stadı arkasında bulunan alana spor salonu yapımı için çalışmalar başlattı.

İlçe sakinlerinin kullanımına sunulacak “Eyüp Stadı Spor Salonu” 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sunacak, daha sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlayacak.

Merkez Mahallesi, Düğmeciler Caddesi üzerinde bulunan Eyüp Stadı’nın arkasındaki alanda inşa edilecek spor salonu, toplamda 5 bin 69 metrekare alana sahip olacak.

Eyüp Stadı Spor Salonu bünyesinde profesyonel hentbol, voleybol, basketbol maçlarının oynanabilecek ve 750 seyirci kapasiteli olacak.

Ayrıca antrenman salonları, kafeterya, derslik, atölyeler, toplantı salonu ve kitap kafe de yer alacak.