Eyüpsultan'da Kırtasiye Destek Kampanyası Başladı

Eyüpsultan Belediyesi, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim Yılında, ilçede bulunan ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Kırtasiye Destek Kampanyası” başlattı.

Kampanya, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla, üç ayrı okulda düzenlenen programlarla başladı.

Programların ilki saat 10:00’da Eyüpsultan Halit Derviş İlkokulu’nda düzenlendi. Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’nün de katıldığı programda, Başkan Deniz Köken sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti, dersleri hakkında bilgi aldı. Sonrasında ise temsili olarak 8 öğrenciye kırtasiye malzemesi verdi.

“VELİLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN GÜZEL BİR SEZON GEÇİRMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”

Başkan Deniz Köken burada, 2019 – 2020 eğitim döneminin herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “ Bütün velileri tebrik ediyoruz. Çocuklarıyla birlikte güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz. Çocuklarımıza başarılar diliyoruz. Karınca kararınca ilk ve ortaokullarda eğitim gören çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bugün birkaç sınıfımızı ziyaret ediyor ve sembolik olarak birkaç öğrencimize kırtasiye malzemelerini veriyoruz. Ama Eyüpsultanlı bütün öğrencilerimiz ve velilerimiz şehrimizdeki bütün kırtasiyelerden malzemelerini alabiliyorlar. Seneye biraz daha farklı, biraz daha dokunaklı metodla devam edeceğiz inşallah.”

Ardından saat 10:45’de Çırçır Mahallesi Şehit Murat Taş Ortaokulu’nda, saat 11:45’de ise Kemerburgaz Ragıp Kutmangil İlkokulu’nda bir program düzenlendi.

Başkan Deniz Köken bu okullarda da sınıfları ziyaret ederek sembolik olarak seçilen öğrencilere kırtasiye malzemelerini verdi. Ayrıca okul çıkışlarında, okul önünde çocuklarını bekleyen velilerin hatırlarını sorarak sohbet etti.

36 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ VERİLECEK

Kampanya dahilinde, ilçedeki ilk ve ortaokullarda eğitim gören yaklaşık 36 bin öğrenciye kırtasiye desteği verilecek.

KİMLİKLERİYLE GİDEREK İSTEDİKLERİ MALZEMEYİ ALACAKLAR

Öğrenciler kırtasiye destek kampanyası kapsamında ilçedeki kırtasiyelere velileriyle birlikte giderek kimliklerini gösterdikten sonra 40 TL’lik istedikleri malzemeyi alabilecekler.
Bu kampanya, öğrencilerin olduğu kadar ilçede bulunan kırtasiye esnafının da yüzünü güldürecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız