Eyüpsultan'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Eyüpsultan Belediyesi 1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir program düzenledi.

Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, İlçe Müftüsü Basri Bektaş, Diyanet Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Sezai Kaynar ve ilçede bulunan din görevlileri katıldı.

Program yemek duası ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda Başkan Deniz Köken, din görevlilerinin ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Gençlerimizi, çocuklarımızı boşluktan kurtarmak için gençlik merkezlerimizin, spor salonlarının, kurslarımızın sayısını arttırıyoruz. Kur’an kurslarımıza destek veriyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için, çocuklarımız için ortak çalışmalar yapmamız lazım. Hep birlikte çalışarak kalkınmamız lazım"

Kaymakam İhsan Kara ise, "Güzel bir iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haftanız kutlu olsun" dedi.