Binlerce vatandaş Eyüpsultan'da dev iftar sofrasında buluştu

On Bir Ayın Sultanı Ramazan, Eyüpsultan’da bir başka güzel geçiyor...

Eyüp Sultan Camii ve Türbesi her Ramazan olduğu gibi bu sene de yine binlerce ziyaretçiyi ağırlarken, Eyüpsultan Belediyesi de hazırladığı etkinliklerle renk katıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, oruçlarını Eyüsultan’da açmak için Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için Reşadiye İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde kurulan dev iftar sofrasında her gün 1000 kişilik iftar yemeği veriyor.

İftar sofrasında binlerce vatandaş komşuluk, kardeşlik duyguları içerisinde oturulan gönül sofrasında hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ramazan’ın ilk günü Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Ramazan ayının güzelliklerini Eyüpsultan’da yaşamak isteyen, oruçlarını Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde açmak isteyen vatandaşlarla orucunu açıp, sohbet edip, İstanbul'un hatta Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen misafirlerini ağırladı.