Eyüpsultan'da “Gençlik Yürüyüşü”

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Eyüpsultan’da coşkuyla kutlanıyor.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Kaymakamlığı, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eyüpsultan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde “Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Yürüyüşe Eyüpsultan Belediyesi Spor Koordinatörü Ramazan Yaşlı, Eyüpsultan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Temiz, Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü öğrencileri, ilçede bulunan okulların öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Yürüyüş, bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde Eyüp Stadı’nda başladı. Fahri Korutürk Caddesi’nden devam eden yürüyüş Eyüpsultan Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde sona erdi.

Atatürk Anıtı önüne gelindiğinde bir tören düzenlendi. Törende ilk olarak bando takımı marşlar çaldı.

Ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.