Polis, vatandaş, Eyüpsultan İlçe Kaymakamlığı, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Huzur Toplantısı

Polis – vatandaş ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözümler bulabilmek için Eyüpsultan İlçe Kaymakamlığı ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü yılın ilk “Huzur Toplantısı”nı gerçekleştirdi.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği, Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara başkanlığında yapılan “Huzur Toplantısı” Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi.

Toplantıya, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçe Emniyet Müdürü Ömer Kumlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Tatar, Eyüpsultan ilçesi mahalle muhtarları, okul müdürleri, dernek başkanları ve Eyüpsultanlı vatandaşlar katıldı.

İlçenin genel sorunları ve vatandaşların talep ve beklentilerinin dile getirildiği toplantıda eğitim, sağlık, ulaşım ve asayiş konuları ele alınarak çözüm önerileri görüşüldü.