Eyüpsultan'da kapsamlı temizlik ve bakım çalışmaları başladı

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Eyüpsultan Belediyesi “Bahar Temizliği ve Fiziki Tarama” başlattı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ilçe genelinde sürdürülecek olan temizlik, bakım onarım ve dezenfeksiyon çalışmalarını yakından takip ediyor.

Bahar temizliği çalışmaları Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştiriliyor.

AKŞEMSETTİN’DE BAŞLAYAN ÇALIŞMALARDA BAŞKAN DUVAR BOYADI

Ekipler çalışmalarına Akşemsettin Mahalle Muhtarlığı önünden başladılar. Çalışmalara katılan Başkan Deniz Köken, burada yapılan temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini yerinde görerek incelemelerde bulundu, yelek ve eldiven giyerek duvar boyadı.

KÖŞE BUCAK TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON YAPILIYOR

Çalışma yapılan mahallelerde yollar yıkanıyor, süpürülüyor, parklar, yeşil alanlar, bina girişleri dezenfekte ediliyor, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediliyor.

Vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirildiği çalışmalarda ayrıca parklarda ve yeşil alanlarda bulunan otlar biçiliyor, çalılar budanıyor, oyun grupları onarılarak boyanıyor. Bu arada cadde ve sokaklarda kirli görüntü oluşturan duvarlar da yine ekipler tarafından boyanıyor.

“BAHARA MERHABA DEDİK”

Başkan Deniz Köken çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada pandemiden dolayı çok sıkıntılı bir süreç geçirildiğini bu nedenle kimsenin baharın geldiğini hissedemediğini belirterek şöyle konuştu:

“Biz de baharın gelmesiyle birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veterinerlik, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle hep beraber, Eyüpsultan’ın bütün bölgelerinde ot biçme, boyama, ilaçlama çalışmalarını başlatmış oluyoruz. Haziran ayı boyunca park, bahçe temizliği, ot biçme çalışmalarımız devam edecek. Bugün Akşemsettin’den başlayarak bahara merhaba dedik. Tüm mahallelerimizi tarayıp çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız