Eyüpsultan'da, Kıraathane, Dernek Lokalleri ve Kafeler Dezenfekte Ediliyor

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında kapatılan mekanlar normalleşme takvimiyle beraber tek tek açılmaya başladı.

Normalleşme süreci kapsamında atılacak olan adımlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen kabine toplantısının ardından açıklanırken, 1 Haziran tarihi itibari ile restoran, kafe, pastahane, kıraathane, çay bahçeleri, dernek lokali, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmeler belirlenen kurallar dahilinde saat 22:00’ye kadar hizmet vermeye başlayacak.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi de, iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında mahalle mahalle gezerek, 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeniden vatandaşlara hizmet verecek olan restoran, kafe, pastahane, kıraathane ve dernek lokallerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Müşterilerin daha sağlıklı bir ortamda hizmet alabilmesi için kafe, dernek lokalleri ve kıraathanelerde dezenfeksiyon çalışması yapan ekipler, masaları, sandalyeleri, tuvaletleri dezenfekte ederek işletmelerin daha hijyenik bir ortamda hizmet vermeleri için detaylı bir çalışma yaptı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız