Eyüpsultan'da Online Satranç Turnuvası 19 Nisan'da Başlıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle evde kaldığımız şu günleri iyi değerlendirmek, çocukların ve gençlerin eğitimlerine, hobilerine yeterli zamanı ayırmak için online ve sosyal medya yayınları oldukça sık düzenleniyor. Eyüpsultan’da da online ilginç bir organizasyona imza atılıyor. Eyüpsultan Online Satranç Turnuvası 19 Nisan Pazar günü başlıyor.

Eyüpsultan Kaymakamlığı, Eyüpsultan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva, 19-22-24 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacak. İstanbul genelinde Lichess hesabı bulunan herkesin katılabileceği turnuva akşam 19:00-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Dereceye giren ilk 10 kişiye madalya ve 1.’ye sürpriz hediyelerin verileceği turnuvaya, başvuru için gerekli link aşağıdaki hesaplardan paylaşılacak:

https:/lichess.org/tournament

İrtibat: Mustafa Çolak (0505 572 72 89)