Eyüpsultan'da, Online Sınavlar Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Simurg Yaygın eğitim sistemindeki öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için online deneme sınavlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 6 Aralık Pazar günü 08.30 – 20.30 saatleri arasında ilçe genelinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Bilgi Evleri’nde 7. Sınıflar için online deneme sınavı yapıldı. Denemeye toplam 704 öğrenci katıldı.

Yeni nesil sorular içeren deneme sınavında, öğrenciler hem ders tekrarı yapmış oldu, hem de eksiklerini görerek tekrar yapma imkanı buldular.

Öğrenciler sınav sonuçlarını 09.12.2020 tarihinde sinav.eyupsultan.bel.tr adresinden öğrenebilecekler.

Öğrencilere zamanı doğru kullanmayı öğreten, kaygıyı dengede tutmayı sağlayan, yol gösterici nitelikteki online deneme sınavları, bundan sonraki süreçte de belirli periyodlarla devam edecek.