Eyüpsultan'da Sosyal Tesisler Hizmet Vermeye Başladı

Eyüpsultan Belediyesi, küresel bir krize neden olan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği Kovid-19 salgınında birçok tedbir alarak çalışmalar gerçekleştirdi. Bunlardan biri de vatandaşa hizmet veren sosyal tesislerin geçici süreliğine kapatılmasıydı.

MENÜSÜZ, HİJYENİK VE SOSYAL MESAFELİ OTURMA DÜZENİ

1 Haziran tarihinden itibaren başlayan yeni normalleşmeyle kafe, restoran gibi toplu hizmet sunulan yerlerin açılmasıyla birlikte Eyüpsultan ilçesinde bulunan sosyal tesisler de hizmet vermeye başladı.

Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı genelgede yer alan tüm tedbirler Eyüpsultan Belediyesine ait Sosyal tesislerde uygulanmaya başlandı.

Eyüpsultan’da bulunan sosyal tesisler belirlenen kurallar dahilinde hizmet verecek. Menüler artık kullanılmayacak. Siparişler akıllı telefonlara gelen menüden seçilecek. Sosyal tesislere girerken maske takmak zorunlu olacak. Hizmet veren tesis çalışanları maske ve eldiven kullanacak.

Sandalyeler arası 60 santimetre, masalar arası bir buçuk metre olacak.

Eyüpsultan Belediyesi’nin 5 Haziran tarihinde açılan 5 sosyal tesisi şöyle:

Ensari Konağı

Rami Sosyal Tesisleri

Emniyettepe Sosyal Tesisleri

Alibeyköy Osmanlı Park Sosyal Tesisleri

Yeşilpınar Yağlıdere Sosyal Tesisleri

KURTKEMERİ SOSYAL TESİSLERİ 13 HAZİRAN’DA AÇILACAK

Doğanın içinde bulunan ve sadece Eyüpsultanlıların değil tüm İstanbulluların buluşma yeri olan Kemerburgaz Kurtkemeri Sosyal Tesisleri 13 Haziran Cumartesi itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Orman içinde temiz havanın tadını çıkarmak isteyen ve sosyalleşmek isteyen misafirler gönül rahatlığıyla sosyal tesisleri kullanabilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız