Eyüpsultan'da Temizlik ve Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları ilçe genelinde tüm cadde ve sokaklarda devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün de Çırçır Mahallesi, Rami Yeni ve Cuma Mahalleleri, Akşemsettin Mahallesi ile İslambey Caddesi’nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Çalışmalarda cadde ve sokaklar tankerlerle yıkanıyor, süpürge araçlarıyla süpürülüyor, çöp konteynerleri Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte araçlarıyla temizleniyor. Bu temizlik işleminin ardından bina girişleri, dükkan girişleri dezenfekte ediliyor.

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI ÖZEL OLUŞTURULAN EKİPLE YAPILIYOR

Dezenfeksiyon işlemleri Eyüpsultan Belediyesi tarafından özel olarak oluşturulan dezenfeksiyon ekibi tarafından yapılıyor.

Büyük bir titizlikle sürdürülen temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları virüs tehdidi ortadan kalkana kadar tüm ilçe genelinde her gün düzenli olarak devam edecek.