Hizmet Vatandaşın Ayağına Götürülüyor Detayı Görüntüle

Hizmet Vatandaşın Ayağına Götürülüyor

Eyüpsultan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü vatandaşların ve sokağa çıkamayacak durumda rahatsızlıkları bulunan vergi mükellefi vatandaşların evlerine kadar giderek hizmet veriyor.

Online Ayt Deneme Sınavı Yapıldı Detayı Görüntüle

Online Ayt Deneme Sınavı Yapıldı

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Simurg Yaygın Eğitim Sistemi'ndeki öğrencilerin, Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerinin aksamaması için online deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

Deneme Sınavları Devam Ediyor  Detayı Görüntüle

Deneme Sınavları Devam Ediyor