Eyüpsultan Belediyesi, hizmet, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Belediyesi, ilçeyi daha yeşil, daha yaşanabilir hale getirmek için tüm birimleriyle hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de yapılan çalışmaları yakından takip ediyor, yerinde görüp çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Bu çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yeşil alanlarda düzenlemeler yapıyor.

Ekipler son olarak da Vardar Bulvarı üzerindeki yeşil alanlarda mevsimsel çalışma gerçekleştirdi. Yeşil alanlara kışlık çiçekler dikildi, eksik bitkiler tamamlandı, kuruyan çiçekler ve bitkiler yenilendi, kırılan çalılar değiştirildi.

Başkan Deniz Köken de, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Vardar Bulvarı’nda çevre düzenlemesi yapan ekiplerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Deniz Köken ekiplerle birlikte çalı ve çiçek dikti.