Eyüpsultanlı atletler, Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'ndan madalyayla döndü

U20 yarışmasında Türkiye'yi temsil eden 4 kadın yarışmacıdan ikisi Eyüpsporlu milli atletler Fadime Ayazma ve Tuğçe Özkan olurken, Fadime Ayazma üçüncü olup bronz madalyayla İstanbul'a döndü.

Romanya'da yapılan Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda mücadele eden Eyüpspor alt yapısında yetişen milli atletler Fadime Ayazma üçüncü olup bronz madalya kazanırken, Tuğçe Özkan dokuzuncu oldu.

Şampiyonada Türkiye Dağ Koşusu takımı ise Balkan Şampiyonu oldu.

“İSTEKLİ OLAN GENÇLERE HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ.”

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ramazan Yaşlı, U20 takımında yarışan milli atletlerin yarışlara nasıl hazırlandığını şu sözlerle anlattı:

"Yarışmacılarımız şu anda Eyüpspor’un lisanslı sporcuları ancak finansmanını Eyüpsultan Belediyesi karşılıyor. Yoğun bir tempoyla yarışlara hazırlanan sporcular Balkan yarışmasından önce Antalya’da gerçekleşen yarışmada derece alarak Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanmıştı. Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü olarak yarışmaya katılan herkese daha büyük başarı kazanmaları için her türlü desteği vermeye hazırız"

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Türkiye’yi ve Eyüpsultanı temsil edip Türk bayrağını Balkanlar’da göndere çektiren sporcular Fadime Ayazma ve Tuğçe Özkan’ı başarılarından dolayı tebrik etti.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız