Eyüpsultanlı Çocuklardan Muhteşem Ramazan Köşeleri

YAŞASIN! RAMAZAN EVİMİN BAŞKÖŞESİNDE”

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için “Yaşasın! Ramazan Evimin Başköşesinde” sloganıyla özel olarak düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü.

Eyüpsultanlı çocuklar “Ramazan Köşesi Etkinliği” kapsamında 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif için evlerinde birbirinden güzel Ramazan Köşeleri oluşturdular, rengarenk resimler çizdiler.

Çocuklar, gönüllerinden geldiğince büyük bir özenle hazırladıkları her biri birbirinden güzel Ramazan köşelerinin, yaptıkları resimlerin fotoğraflarını çekerek Eyüpsultan Belediyesi ile paylaştılar.

Eyüpsultanlı çocukların hazırlayıp gönderdikleri resimler, Eyüpsultan Belediyesinin sosyal medya hesaplarında renkli görüntüler oluşturdu.

Etkinlik sayesinde çocuklar Ramazan’ın manevi havasını, evlerinde oluşturdukları Ramazan Köşesi’nde hissettiler.

Uyarıları dikkate alarak evlerinde kalan çocuklar için ömür boyu unutamayacakları güzel bir anı olacak Ramazan Köşesi Etkinliği’ne katılmak isteyen çocuklar, evlerinde yaptıkları faaliyetlerin fotoğraflarını (0532 761 74 11) Whatsapp hesabına yollayabilirler.

Bu etkinlik sayesinde çocuklar hem eğlenerek hoşça vakit geçirme hem de becerilerini sergileme imkanı buluyor.