Eyüpsultanlı Gençler, Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde Buluştu

Eyüpsultan Belediyesi’nin, gençlere yönelik yaptığı etkinlikler ilgi odağı olmaya devam ediyor. Tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan Eyüpsultanlı gençler, Genç Akademi’nin organizasyonu ile Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde biraraya geldi.

Eyüpsultan Belediyesi’nin pandemi sürecinde gençliğe yönelik gerçekleştirdiği etkinlikler gibi bu organizasyon da büyük ilgi gördü. Gençler tarihi mekanda, hem sohbet etme, hem de yeni bilgiler edinmenin mutluluğunu yaşadılar.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Genç Akademi öğrencileri, Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Dr.İsmail Uysal’la bir araya geldi.

Farklı meslek gruplarından öğrencilerin buluştuğu programda, öğrenciler de kendi beklentilerinden bahsederek Dr. Uysal’a çeşitli konularda sorular yönelttiler.

18-25 yaş aralığında olan gençler, Dr. İsmail Uysal’la sohbet ederek onun deneyimlerinden faydalanma imkanı buldu.

İZ BIRAKMAK İSTİYORSANIZ KENDİNİZİ GELİŞTİRİN”

Gençlere kariyer ve yaşamla ilgili çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Başkan Yardımcısı Dr.İsmail Uysal, şunları söyledi: “Bilgi çağındayız. Geleceğe hazırlık adına bilgi çağı, yapay zeka dönemi olduğunu bilip buna hazırlıklı olmalıyız. Kendinizi on yıl sonrasının dünyasını hayal ederek yetiştirin. Yaşadığınız çağa göre kendinizi hazırlamazsanız etken değil edilgen olursunuz. Ne kadar dışarıya açılırsanız o kadar kendinizi geliştirirsiniz.”

Programa katılan Endüstri Mühendisliği öğrencisi Rümeysa Aydın, uzun yıllardır bilgi evi ve gençlik merkezi öğrencisi oluğunu, üniversiteyi de gençlik merkezi sayesinde kazandığını belirterek kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Eyüpsultan Belediyesine teşekkür etti.

GENÇ AKADEMİ’DE NELER VAR?

Genç Akademi’de kişisel gelişimden kariyer planlamaya pratik dil eğitimlerinden Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS), bilişim akademiden sanat atölyelerine kadar birçok konuda eğitimler veriliyor.

Kayıt ve ayrıntılı bilgi için 0212 440 15 35 numaralı telefon aranabilir.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız