Eyüpsultan Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Boğaz turu

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya gelen 500 kadın, hem Boğaz turu yaptı hem de doyasıya eğlendi.

Eyüpsultan Belediyesi, yaz aylarının bitimine az bir süre kala 500 kadının bir araya geldiği bir etkinliğe imza attı. Eyüpsultan Belediyesi tarafından 500 kadın için ücretsiz boğaz turu düzenlendi.

Eyüpsultan İskelesi’nde buluşan kadınlar, okulların açılmasına az bir zaman kala stres attı. Çay ve simit eşliğinde Boğazı gezen kadınlar, manzara eşliğinde çaylarını yudumladı.

İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasında fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyen kadınlar, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

24 Ekim’e kadar Salı ve Perşembe günleri devam edecek olan etkinliğe kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Eyüpsultanlı kadınlar geziden çok memnun olduklarını ve bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, hanımların yeni döneme başlamadan önce moral depolamaları gerektiğini belirterek şunları söyledi:

SONBAHARDA MUHTEŞEM BOĞAZ GEZİSİ HANIMLARI BEKLİYOR”

“Yaza böyle güzel bir etkinlikle veda edelim dedik. Okulların açılmasına az bir süre kala hanımefendilerin telaşı olacak, o telaşlara moral motivasyon katkısı yapalım istedik. Çocuklarla beraber güzel bir gezi oldu. Havalar güzel olduğu sürece bu etkinliğimizi Ekim sonuna kadar devam ettireceğiz. Sonbaharda İstanbul Boğazının muhteşem görüntüsü, deniz sefası Eyüpsultanlı hanımları bekliyor.”

İLK KEZ BOĞAZ TURU YAPIYORUM”

İlk defa Boğaz turu yaptığını ifade eden Nuriye Korkmaz ise, şöyle konuştu:

“İlk defa geliyorum, çok mutlu olduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz, eğleniyoruz. Oğlum kaydettirmiş beni, ben de mutlu oldum. Her zaman arkadaşlarım gidiyor, ben de gideyim dedim. Çayımızı içiyoruz, simidimizi yiyoruz. Allah razı olsun.”

Boğaz turuna çocuklarıyla beraber geldiğini belirten Gülen Er, “Çok güzel, çok keyifli. Belediye Başkanımız Deniz Köken’e çok teşekkür ederim. Sosyal medyadan takip ediyorum. Aktif çalışmaları var. İyi ki belediye başkanımız olmuş. Burada çocuklarımla deniz turu yapıyoruz” dedi.

Boğaz turunun çok güzel geçtiğini ifade eden Songül Can, şunları söyledi:

“Güzel geçiyor, çay, börek, çörek her şey var. Eyüpsultan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Arkadaşım benim adımı yazdırmış, beraber geldik.”

KAYITLAR 08:30-17:00 ARASINDA ALINIYOR

Kadınlara özel etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, kayıt ve detaylı bilgi için 08:30-17:00 saatleri arasında 444 30 00 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız