Euroleague Final Four, Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultanlı basketbolseverler, Euroleague Final Four Maçlarını, Alibeyköy Osmanlı Parkı’nda Dev Ekrandan İzleyecek.

2018-2019 sezonunda Euroleague Final Four’a yükselmeyi başaran takımlarımız Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in 17 Ağustos Cuma akşamı oynanacak yarı final maçı ve 19 Mayıs Pazar akşamki Final Four final karşılaşması, Alibeyköy Osmanlı Parkı’na kurulacak dev ekrandan izlenebilecek.

Sporun bütün dallarına önem veren ve hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çeken Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Euroleague heyecanını basketbolseverlerle birlikte Alibeyköy Osmanlı Parkı’nda yaşayacak.

Basketbolseverler, Eyüpsultan Belediyesi’nin parkın otoparkına kurduğu dev ekrandan güzel bir yaz akşamında maç keyfini yaşayacaklar. Belediye, sporseverlere iftariyelik ikramında da bulunacak.

BAŞKAN KÖKEN DE İZLEYECEK

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de ülkemizin gururu iki takımımızın bu önemli karşılaşmasını, Eyüpsultanlı basketbolseverlerle birlikte izleyecek.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Final Four yarı final maçı, 17 Mayıs Cuma akşamı saat 19:00’da İspanya’dan canlı olarak yayınlanacak.

Euroleague Final Four final karşılaşması ise 19 Mayıs Pazar akşamı 21.30-22:30 arası ekrana gelecek.

Eyüpsultanlı basketbolseverler, Cuma ve Pazar akşamki basketbol şölenini, Alibeyköy Osmanlı Parkı’ndaki dev ekranda açık havada izleme şansına kavuşacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız