asfalt,

İstanbul'un kalbi Eyüpsultan'da, belediye ekipleri yaz kış demeden Eyüpsultanlılara hizmet için çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan tespit ettikleri aksaklıkların giderilmesi adına çalışmalar gerçekleştiriyor, bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmet üretiyorlar.

Aralıksız olarak sürdürülen çalışmalarda ilçenin arazi durumu göz önünde bulundurularak bakıma ihtiyaç duyulan yerlerde merdiven yenilenmeleri ile birlikte yeni açılan eğimi fazla yollara merdiven yapımı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bir çok noktada bulunan alfalt serimi, duvar yapımları, yağmur suyu kanalı yapımları ve kilit taşı çalışmaları da aralıksız olarak ekipler tarafından sürdürülüyor.