Fen İşleri ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi ilçede cadde cadde, sokak sokak hizmet üretmeye devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan tespit ettikleri aksaklıkların giderilmesi adına çalışmalar gerçekleştiriyor, bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmet üretiyorlar.

Aralıksız olarak sürdürülen çalışmalarda ihtiyaç bulunan yerlere merdivenler yapılıyor, cadde ve yollarda baca yükseltmesi gerçekleştiriliyor.

Bir çok noktada bulunan merdivenlere korkuluk imalatları tamamlandı. Yine ekipler tarafından şev taşı çalışmaları, kilit taşı imalatları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ızgara temizlikleri gerçekleştiriyor, sokak girişlerinde bulunan ve arızalanan kapanların onarımını yapıyor.