Göktürk'e yeni yatırımlar geliyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan Gündemi programında vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

Göktürk Mahallesine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Deniz Köken, devam eden çalışmalar ve yeni planlanan projeler hakkında konuştu.

GÖKTÜRKLÜ GENÇLER MUTLAKA SPOR SALONUYLA BULUŞACAK”

Göktürk Mahallesinde ihtiyaca yönelik yatırımların yapıldığını ifade eden Başkan Deniz Köken, şu müjdeleri verdi:

“Göktürk’te olan mevcut spor sahası ticari bir alan, satılmış. Biz şimdi futbol sahasını yapacağız. Futbol sahasını Hisar Okullarının arka kısmında olan arazimize yapacağız. Kültür Merkezi ve spor salonu Göktürk’e lazım. Kendi yerimize yapacağız. Kültür merkezi için yer var, spor salonuna da önümüzdeki süreç içerisinde yer bulacağız. Göktürklü gençlerin mutlaka spor salonuyla buluşması lazım”

YENİ İLKOKUL YAPILACAK

Yeni yapılacak ilkokul hakkında da bilgi veren Başkan Deniz Köken, Göktürk’te ilkokul sorunu olduğuna değinerek valilikle görüşmelerin devam ettiğini, yakın zamanda bir ilkokulun temelinin atılacağını söyledi.

Ayrıca yeni yapılan karakolun da bitmek üzere olduğunu ifade etti.