“Göster Kendini Türkiyem!”

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayan vatandaşların kaliteli zaman geçirmesi ve bilgilendirme amacıyla sosyal medya üzerinden birçok online yayın gerçekleştiriyor.

Eyüpsultan Belediyesi, facebook hesabı üzerinden haftanın farklı günlerinde gerçekleştirilen bu yayınlara bir yenisini daha ekledi: “Göster Kendini” Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Mehmet Aktaş’ın sunuculuğunu üstleneceği Göster Kendini’de vatandaşların kişisel yeteneklerini sahneledikleri birbirinden renkli ve eğlenceli videolar yayınlanacak.

Vatandaşların 1 dakikayı geçmeyecek şekilde (0530 828 75 13) No’lu Whatsapp hattına çekip gönderecekleri bu videolar, her hafta Cuma günleri saat 14.00’de Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanacak programda gösterilecek.