“Hayatı Eve, 23 Nisan Coşkunu Resme Sığdır”

Eyüpsultanlı Çocuklar İçin 23 Nisan Resim Yarışması

Eyüpsultan Belediyesi, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yepyeni bir projeye imza attı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. yılında Eyüpsultan’da “#Evde Kal ve Coşkuyla Kutla” sloganıyla evlerde kutlanacak.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 23 Nisan’a özel “Hayatı Eve, 23 Nisan Coşkunu Resme Sığdır” konulu bir resim yarışması düzenledi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER

Yarışmada ilk 3 kişiye tablet, 4., 5., 6, ve 7.’ye ise mansiyon ödülü verilecek.

KİMLER KATILABİLİR?

Yarışmaya, en son 21 Nisan Salı günü 23:59 saatine kadar katılım sağlanabilir. Yarışmaya sadece Eyüpsultan’da ikamet eden 7-14 yaş arası tüm çocuklar katılabilir. Yarışmaya katılacak öğrenciler, çizdiği resmin fotoğrafını tam kareye sığacak şekilde ve ayrıca çizen öğrenciyle birlikte olan fotoğraflarını (0 552 626 40 01) numaralı whatsapp hattından gönderebilecekler.

DEĞERLENDİRMELER 22 NİSAN’DA YAPILACAK

Fotoğrafı gönderirken isim, soyisim, yaş, adres ve iletişim numarası bilgileri girilecek. 22 Nisan Çarşamba günü ilgili resimler Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü resim eğitmenleri tarafından oylanacak ve hediyeleri adreslerine teslim edilecek.