Hayvanları Koruma Günü Eyüpsultan'da unutulmadı

Eyüpsultan Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği'nde gerçekleşen etkinlikte, Göktürk Final Okulları ve Düğmeciler Anaokulu'nun öğrencileri can dostlarını ziyaret ederek mama getirdi.

Hayvan kliniğini gezerek sevimli minik dostları ile ilgilenen çocuklar, kediler ve köpeklerle ilgili bilgi alıp akıllarına takılan soruları veteriner hekimlere sordu. Öğrencilere bu özel günde Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız da eşlik etti.

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca 1 – 4 Ekim tarihleri arasında ilçenin farklı noktalarına 80 adet sokak hayvanlarını besleme ünitesi bırakıp, 110 adet kedi evini de hayvanseverlere teslim etti.