Hayvanları Koruma Günü'ne özel etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte 300 öğrencinin katılımıyla düzenlenen etkinlik, Eyüpsultan Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği bahçesinde gerçekleşti.

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak, minik dostlara karşı duyarlılıklarını artırmak amacıyla “Sevgimiz de ortak ilçemiz de” sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler, klinik bahçesinde bulunan kedi, köpek, keçi, ördek, tavuk, kaz ve tavşan gibi hayvanları sevdiler.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Etkinlik kapsamında öğrencilere yüz boyaması yapıldı, balonlar verildi. Ayrıca Sokak Hayvanları Kliniği’nin bahçesinde çocuklar için özel eğitimli köpeklerin gösterileri sergilendi.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Bu arada etkinliğe katılan öğrencilere Başkan Deniz Köken kedi ve köpek maması, mama ve su kapları ile anahtarlık hediye etti.

ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA GETİRDİ

Etkinliğe katılan bazı öğrenciler, sokakta yaşayan minik dostlarımıza verilmesi için kedi ve köpek mamaları getirdiler.

MİNİK DOSTLARIMIZ İÇİN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Bu arada, daha önce evinde bir kedisi olduğunu, ona arkadaş olması için Eyüpsultan Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nden bir kedi daha sahiplendiğini belirten genç hayvansever Nurşah Aydın kliniğin çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Buranın çalışmalarını takip ediyorum. Burada, sahipsiz minik dostlarımız için çok güzel çalışmalar yapılıyor, güzel imkanlar sunuyor. Hizmetlerinden çok memnum. Bu arada sokaklarda bulunan patili arkadaşlarımıza her kesin yardımcı olması lazım. Onlara daha elverişli bir yaşam alanı oluşturmak adına bir mama kabı, bir su kabı koymaları çok önemli"

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız