Eyüpsultan Belediyesi, iftar yemeğini evlere ulaştırıyor

Eyüpsultan Belediyesi, paylaşmanın, dayanışmanın ve sabrın ayı Ramazan ayında Eyüpsultanlıların kapısını çalarak, her gün bir mahallede iftariyelik dağıtımı gerçekleştiriyor.

Reşadiye İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde kurulan dev iftar sofrasında her gün 1000 kişilik iftar yemeği veren, ilçede belirli noktalarda, trafikte kalan sürücülere iftariyelikler dağıtan Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşarak mahallelerde de 100 kişilik iftariyelik dağıtımı yapıyor.

Aşevinde hijyenik ortamda hazırlanan 3 çeşit yemekten oluşan iftariyelikler, iftar saatine yakın bir saatte vatandaşın kapısına kadar götürülüyor.

Eyüpsultan Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri de iftariyelik dağıtımına katılarak vatandaşların hal hatırını soruyor, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in selamlarını iletiyorlar.