İrfan Çiftçi Parkı hizmete açıldı

Eyüpsultan Belediyesi Topçular’da bulunan İrfan Çiftçi Parkı’nı baştan sona yeniledi.

Zemininden oturma ünitelerine, oyun gruplarından spor gruplarına kadar tamamen yenilenen parkın açılışı Eyüpsultan Belediyesi tarafından parkta verilen iftar yemeğiyle gerçekleşti.

İftara Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte merhumun eşi Dr. Aylin, kardeşi Dr. Engin, oğlu Metehan Çiftçi ve dostu Mükremin Atmaca’nın ev sahipliği yaptığı davete Çiftçi’nin yüze yakın dostu katıldı.

Parkta vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Deniz Köken burada yaptığı konuşmada, “Aynı zamanda şair ve edebi yönü de olması hasebiyle daha yapısal bir binada İrfan Çiftçi’nin adını görmek konusunda özel bir çalışmamız olacak. Onu hazırladığımız zaman sizlerle paylaşırız. Hayırlı olsun” dedi.

Açılışı yapılan İrfan Çiftçi Parkı bundan sonra daha modern, daha konforlu ve daha kullanışlı haliyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.