İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, 83. yılı, İstanbul Valiliği, Edirnekapı Şehitliği, anma

İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, vefatının 83. yılında, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen bir törenle Edirnekapı Şehitliği’ndeki kabri başında anıldı.

Törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Eyüpsultan İlçe Müftüsü Mustafa Mesten’in Kuran-ı Kerim tilaveti ve İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’nın duasının ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindeki ilçe protokolü Mehmet Akif Ersoy’un kabrine karanfil bıraktı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği törende öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’un kabri başında İstiklal Marşı’nı okuyup dualar ettiler.