Karadolap'ta temizlik ve dezenfekte çalışması

Koronavirüs salgını nedeniyle Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalarda, ilçede bulunan cadde ve sokaklar köpüklü ve dezenfektanlı suyla yıkanırken, iş yerleri, bina girişleri, parklar ve çöp konteynerleri en ince detaylarına kadar ekipler tarafından dezenfekte ediliyor.

Ekipler bu kapsamda Karadolap Mahallesi'nde, temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Karadolap'ta bulunan cadde ve sokaklar yıkandı, bina girişleri, parklar ve çöp konteynerleri dezenfekte edildi.

İLÇE SAKİNLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Rutin olarak her gün farklı bir mahallede yapılan dezenfeksiyon çalışmaları, virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar devam edecek.

Eyüpsultan Belediyesinin başlattığı temizlik seferberliğinden memnun kalan vatandaşlar, Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.