Eyüpsultanlı çocukları sporun her branşıyla buluşturuyoruz

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne gençler için eğitimden spora, teknolojiden el sanatlarına kadar onların kişisel gelişimine katkı sunacak birçok projeyi hayata geçirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “41 Ayda 41 Eser” sloganı ile açılışı yapılan bu projelerden birisi de Kemerburgaz Binicilik Tesisleri...

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in, Kemerburgaz’da hizmete açtığı Manej Alanı, Eyüpsultanlı çocukları binicilik sporu ile tanıştırıyor.

Çocukların ve gençlerin fiziksel ve duygusal gelişimlerine de katkı sağlayan Manej Alanı, 600 metrekarelik alan üzerine inşa edildi.

TEMEL BİNİCİLİK EĞİTİMİ VERİLİYOR

Manej Alanı’nda Eyüpsultan Belediyesi Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi'nde (ESER) eğitim gören özel öğrenciler, Bağımsızlık Köyü’ne gelen bağımlı gençler, Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi öğrencileri temel binicilik eğitimi alıyor. Haftanın üç günü farklı saat dilimlerinde Manej Alanı’na gelen çocuklar bir saat boyunca ata binip eşsiz bir deneyim yaşıyor.

ÇOCUKLAR İLK DEFA ATA BİNMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORLAR

Çocuklar ilk defa ata binmenin mutluluğunu yaşarken aynı zamanda hayvanlarla yakından temas ve iletişim kurma fırsatını da bulup hayvan sevgilerini pekiştiriyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız