Eyüpsultan Belediyesi, ilk ve ortaokul, öğrenci, Kırtasiye Destek Kampanyası

Eyüpsultan Belediyesi, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Kırtasiye Destek Kampanyası”nı bu sene de düzenliyor.

Bu kampanya ile öğrencilerin olduğu kadar esnafın da yüzü gülecek.

10 EYLÜL’DE KAMPANYA BAŞLIYOR

Eyüpsultan Belediyesi, her yıl ilçe sınırları içerisinde bulunan ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirdiği kırtasiye malzemesi desteği dağıtımına 10 Eylül Salı günü başlıyor.

İlçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine yaklaşık 36 bin çocuğa, 40 tl.’lik kırtasiye desteği dağıtılacak. Öğrenciler bu desteklerini ilçede anlaşma yapılan tüm kırtasiyelerde kimlikleriyle birlikte giderek kullanabilecekler.

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Belediye Meclis Salonu’nda kırtasiyecilerle konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Zekeriya Selamet, toplantıda esnafların görüş ve önerilerini dinledi. Kırtasiye esnafı da Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e bu kampanya nedeniyle teşekkür etti.