LGS ve TYT Deneme Sınavları Yoğun Katılımla Yapıldı

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Simurg yaygın eğitim sistemindeki öğrencilerin, Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerinin aksamaması için online deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

Online deneme sınavları, hem liselere giriş sınavı, hem de üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilerin geri kalmaması için gerçekleştiriliyor.

1 MAYIS CUMA 7. SINIFLAR İÇİN LGS DENEME SINAVI YAPILDI

Lise son ve ortaokul son sınıf öğrencileri için deneme sınavları düzenleyen Eyüpsultan Belediyesi, öğrencilerden gelen yoğun talep doğrultusunda 7. Sınıf öğrencileri için de bir LGS deneme sınavı düzenledi. 1 Mayıs Cuma günü 10.00 -17.00 saatleri arasında düzenlenen sınava 810 öğrenci katıldı. Süresi 155 dakika olan sınavda 50’si sözel, 40’ı sayısal olmak toplam 90 soru soruldu.

2 MAYIS CUMARTESİ TYT DENEME SINAVI YAPILDI

Lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen TYT (Temel Yeterlilik Testi) Deneme Sınavı’nın 2.’si ise 2 Mayıs Cumartesi günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. 783 öğrencinin katıldığı ve 135 dakika süren sınavda 120 soru soruldu.

3 MAYIS PAZAR AYT DENEME SINAVI YAPILACAK

AYT (Alan Yeterlilik Testi) Deneme Sınavı’nın 2.’si 3 Mayıs Pazar günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek. 180 dakika sürecek sınavda toplam 160 soru sorulacak.

Öğrencilerin seviyelerini belirleyerek, kendi durumlarını tespit etme imkanı bulacakları bu deneme sınavlarına sinav.eyupsultan.bel.tr/ adresinden erişebilecekler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız