Milli Mücadele'nin “Kadın Kahramanları” anıldı

Eyüpsultan Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Milli Mücadele'nin “Kadın Kahramanları”nın konu alındığı bir etkinlik düzenledi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte, Milli Mücadele’nin kadın kahramanlarından Şerife Bacı, Kılavuz Hatice, Gördesli Makbule, Adile Hala ve Kara Fatma, müzik ve tiyatral gösteri eşliğinde sahnede canlandırıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi, Sanat Akademi ve Gençlik Merkezleri ortaklığıyla düzenlenen etkinlik izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

Bu arada, etkinlik öncesi, tiyatro fuaye alanında Genç Akademi Sanat Merkezi öğrencilerinin resim ve minyatür sergisi açıldı.