Mobil Vezne Eyüpsultanlıların Hizmetinde

Eyüpsultan Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Mobil Vezne, koronavirüs salgını günlerinde de ilçede yaşayan vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

Vatandaşlara belediye binasına gelmeden işlemlerini rahat ve güven içerisinde gerçekleştirme imkanı tanıyan Mobil Vezne, vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götürüyor, bu sayede vatandaşlar artık vergi ödemelerini kolayca gerçekleştiriyorlar.

HANGİ TARİHTE NEREDE OLACAK?

Mobil Vezne ilçe genelinde farklı tarihlerde farklı noktalarda hizmet verecek.

Mobil Vezne hafta sonları ve sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günler haricinde aşağıda belirtilen tarih ve yerlerde saat 10.00 ile 15.00 arası hizmet verip kredi kartıyla tahsilat yapacak:

13 – 14 Mayıs tarihlerinde Rami Cuma Mahallesi, Rami Parkı önü

15 ve 20 Mayıs tarihlerinde Akşemsettin Mahallesi, otobüs son durakları

21 – 22 Mayıs tarihlerinde Yeşilpınar Mahallesi, Bölge Parkı

27 – 28 Mayıs tarihlerinde Defterdar Mahallesi, İSKİ binası yanı

29 Mayıs – 1 Haziran tarihlerinde ise Topçular Mahallesi, Gündoğar İş Merkezi önü

İlçe sakinleri tarafından takdirle karşılanan ve vatandaşların memnuniyetini kazanan uygulama, özellikle kalabalık ortamlara girmeye gerek kalmadan, sosyal mesafeyi koruyarak işlem yaptırmaya imkan sağlıyor.

MOBİL VEZNE NASIL ÇALIŞIR?

Mobil Vezne uygulaması ile ödeme işlemleri tüzel veya gerçek kişinin sicil numarası, vergi numarası veya TC kimlik numarası ile gerçekleştiriliyor.

Sistemle, günlük tahsilat işlemleri de kolaylıkla takip edilerek bilgiler merkezi veri tabanına online olarak aktarılarak ve çeşitli uygulamalar üzerinden mobil tahsilat işlemleri yapılması sağlanıyor.

Mobil cihazlarla gerçekleştirilen tahsilatlar sadece kredi kartı ile yapılabiliyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız