Eyüpsultan Belediyesi, Nişancı Mahallesi, tapu

Eyüpsultan Belediyesi, Bakanlar Kurulu kararı ile 5366 Sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanun kapsamında yenileme alanı ilan edilen Nişancı Mahallesi’nde tapu sorunlarıyla ilgili çalışmalara devam ediyor.

Son olarak Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla, Nişancı Mahallesi Kentsel Yenileme Alan Projesi Hak Sahipliği Tespitleri yapıldı.

Vatandaşlar 9 Ağustos-9 Eylül 2019 tarihleri arasında Eyüpsultan Belediyesi Hizmet Binası’na gelerek, askı ilan panosuna asılan dokümanları inceleyebilecek.

Daha önce vatandaşlarla birçok kez bir araya gelen ve onlardan gerekli verileri toplayan belediye yetkililerinin yürüttüğü saha çalışmaları ışığında, süreç devam ediyor.