Öğrenci Evi Destek Paketlerinin dağıtımı devam ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçedeki genç, yaşlı, engelli her kesimden vatandaşın yanında olmaya devam eden Eyüpsultan Belediyesi, üniversiteli gençleri de unutmuyor.

Eyüpsultan’da yaşayan üniversiteli öğrenciler için “Öğrenci Evi Desteği” başlatan Eyüpsultan Belediyesi, şampuandan kaşar peynirine, çaydan yumurtaya, helvadan reçele kadar birçok üründen oluşan gıda destek paketlerini üniversite öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Her ay düzenli olarak 120 üniversite öğrencisine gıda destek paketleri Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından öğrencilerin evlerine kadar götürülerek ücretsiz bir şekilde teslim ediliyor.

DESTEK PAKETİNDEN YARARLANMAK İÇİN BİR KERE BAŞVURMAK YETERLİ

Bir kere başvuruda bulunmanın yeterli olacağı Öğrenci Evi Destek Paketi'den yararlanabilmek için 25 yaşından büyük ve Eyüpsultan sınırları içerisinde öğrenci evinde yaşıyor olunması gerekiyor.

ÖĞRENCİ EVİ DESTEK PAKETİ İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Her öğrenci evinden bir kişinin başvuruda bulunmasının yeterli olacağı Öğrenci Evi Destek Paketi’nden yararlanmak için sosyal medya ve müdürlük üzerinden kayıtlar alınmaya devam ediyor.

İKAMETİ KENDİ MEMLEKETİNDE OLANLAR GENÇLER, GENÇ EYÜPSULTAN INSTAGRAM PROFİLİNE ÖZEL MESAJ ATMALARI GEREKİYOR

Eyüpsultan'da öğrenci evinde yaşayıp, ikameti kendi memleketinde olan gençler ise Genç Eyüpsultan Instagram profili ne özel mesajla isim soyisim, Eyüpsultan'da ikamet ettiği adres, telefon numarası ve TC Kimlik Numaralarını yazarak başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız