Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Eyüpsultan Belediyesi, Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da bir dizi etkinliğe imza attı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları ve Birim Müdürleri, ilçede bulunan MEB'e bağlı okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek öğretmenlere hediyeler verdiler.

Başkan Deniz Köken, Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları ve Birim Müdürleri, ilçede görevli 3 bin 547 öğretmene hediyelerini verirken, öğretmenler de bu özel günde kendilerini unutmayarak yanlarında olan, başta Başkan Deniz Köken olmak üzere tüm Eyüpsultan Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN KUR'AN OKUNDU

Ayrıca Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğretmenler günü yemeği düzenlendi. Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber düzenlenen etkinlikte şehit öğretmenler için Kur'an okundu.

Bu arada belediyede bünyesinde görev yapan öğretmen ve eğitmenler için Çiftalan Kamp Alanı’nda bir program düzenlendi. Programa katılan öğretmen ve eğitmenlere de da hediye verildi.