“Okumak Güzeldir” kitap okuma yarışmasına ilgi büyük

Eyüpsultan Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Okumak Güzeldir kitap okuma yarışmasına kitapseverler yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesinin, vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, Türk Dili ve Edebiyatı’nın seçkin eserlerine ilgiyi artırmak için geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği ve 10 bini aşkın kitapseverin katılımıyla gerçekleşen kitap okuma yarışmasına bu yıl da ilgi büyük.

Gelen yoğun başvurular üzerine İstanbul'dan katılım şartı kaldırılarak Türkiye geneline açılan yarışmaya son başvuru tarihi ise 25 Mayıs 2021 Salı.

"EYÜPSULTAN'DAN DAHA FAZLA KATILIM BEKLİYORUZ"

Eyüpsultan Belediyesi Facebook hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında Okumak Güzeldir kitap okuma yarışmasına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Deniz Köken, "Biz ilçe sınırları içinde olsun istedik, çok baskı gelince İstanbul’a çevirdik sonra da Türkiye genelinde yapmaya karar verdik. Eyüpsultan’da oturan vatandaşlarımızdan talep az, okumuyorlar. Onların da okuma yarışmasına katılımlarını bekliyoruz. Özellikle gençlerden, hanımefendilerden daha fazla katılım olmasını talep ediyoruz" dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız