Online Arapça Seviye Tespit Sınavı Yapılacak

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Simurg Yaygın eğitim sistemindeki öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için online deneme sınavlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Online deneme sınavları, hem liselere giriş, hem yabancı dil, hem de üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınav tecrübesi kazandırmak, eğitimlerinde geri kalmamaları için onlara destek sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından 22 Mayıs Cuma günü 10:00-19:00 saatleri arasında hem ilkokul ve ortaokul, hem de lise, üniversite ve yetişkinler düzeyinde Arapça Seviye Tespit Sınavı yapılacak.

Online Arapça Seviye Tespit Sınavı, ilkokul ve ortaokul düzeyi için 35 sorudan oluşacak ve 40 dakika sürecek. Lise, üniversite ve yetişkinler düzeyi için ise 50 soru ve 60 dakika sürecek.

Katılımcılar deneme sınavına sinav.eyupsultan.bel.tr/ adresinden erişebilecekler.