Alzheimer için “Alzheimer Gündüz Yaşam Evi”

Alzheimer için “Alzheimer Gündüz Yaşam Evi”

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki her bölgede özellikle çocuk, kadın, engelli ve yaşlıların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Dünya Alzheimer Günü'ne özel etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi’nden Dünya Alzheimer Günü’ne özel etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği iş birliği ile düzenlenen 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü etkinliğinde Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Alzheimer hastası vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Şeffaf, katılımcı ve ortak akılla şekillenen daha güzel bir Eyüpsultan için düzenlenen Mahalle Buluşmaları bu kez Nişancı Mahallesi’nde yapıldı.

2024 -2025 Kültür Sanat Eğitimleri başlıyor

2024 -2025 Kültür Sanat Eğitimleri başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi Kültür Sanat Merkezleri'nde verilen kültür sanat eğitimleri kurslarının yeni dönem kayıtları başladı.

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu Eyüpsultan'da sanatseverle buluşuyor

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu Eyüpsultan’da sanatseverle buluşuyor

Koleksiyoner Mustafa Taviloğlu'nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden oluşan "Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikayesi"nin tanıtımı Artİstanbul Feshane'de yapıldı.

Parklarımız sizler için yenileniyor

Parklarımız sizler için yenileniyor

Eyüpsultan Belediyesi ilçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Eyüpsultan'da 3 yeni kreş açıldı

Eyüpsultan’da 3 yeni kreş açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, 21 “Yuvamız İstanbul Kreşi”ni Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in de katıldığı toplu açılışı töreniyle hizmete aldı.

Öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği

Öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği

Eyüpsultan Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerin okula ulaşımda yaşadığı sıkıntıların giderilmesi amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor.

Eyüpsultan'da Mevlid Kandili idrak edildi

Eyüpsultan’da Mevlid Kandili idrak edildi

Mübarek kandil gecelerinin sembolü haline gelen Eyüp Sultan Camii ve meydanı, Mevlid Kandili dolayısıyla, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle doldu taştı.

Mevlid Kandili'nde vatandaşlara pilav ve kandil simidi ikramı

Mevlid Kandili’nde vatandaşlara pilav ve kandil simidi ikramı

Eyüpsultan Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya gelişini kutladığımız mübarek Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Ekipler Dolar zengini dilenciyi yakaladı

Ekipler Dolar zengini dilenciyi yakaladı

Ekipler geçtiğimiz gün Eyüpsultan Merkez’de yaptıkları rutin denetlemeler sırasında dilencilik yaptığını tespit ettikleri B.M isimli şahsı yakaladı.

Son kullanma tarihi geçmiş ürünler imha edildi

Son kullanma tarihi geçmiş ürünler imha edildi

Gıdaların uygun koşullarda muhafaza edilmesini sağlama ve son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışını engelleme çalışmalarını sürdüren Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda marketlere yönelik denetimlerini artırdı.

ESA'ya katılacak minikler için kuralar çekildi

ESA’ya katılacak minikler için kuralar çekildi

ESA Eyüpsultan Belediyesi Akademisi Çocuk Etkinlik Merkezi 2024-2025 hizmet dönemi için kura çekimi gerçekleştirildi.

 Eyüpsultan'da asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Eyüpsultan’da asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde aralıksız sürüyor.

Göktürk'te komşularımızla buluştuk

Göktürk’te komşularımızla buluştuk

İlçenin tüm mahallelerini tek tek gezerek sorun ve talepleri yerinde dinleyen Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, bu kez Göktürklülerle buluştu.

Esentepe'ye kütüphane çalışma alanı ve paylaşımlı ofis geliyor

Esentepe’ye kütüphane çalışma alanı ve paylaşımlı ofis geliyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Eyüpsultan’ı geliştirmek adına hazırladığı projelerini hayata geçiriyor.

Ağustos ayında 75 sokak hayvanımızı kısırlaştırdık

Ağustos ayında 75 sokak hayvanımızı kısırlaştırdık

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü sokaktaki patili dostlarımız için Ağustos ayı içinde muayeneden, mikroçip uygulamasına, beslemeden sahiplendirmeye kadar pek çok olumlu çalışma gerçekleştirdi.

Eyüpsultan'da çocuk yuvası sayısı 10'a çıkacak

Eyüpsultan’da çocuk yuvası sayısı 10’a çıkacak

Göreve geldiği günden itibaren Eyüpsultan’ı kalkındırmak için kolları sıvayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, okul öncesi eğitimde çocuklara fırsat eşitliği tanımak adına her mahalleye en az bir çocuk yuvası yapacaklarını söyledi.

İETT Eyüpsultan'da 230 ek sefer artışı sağladı

İETT Eyüpsultan’da 230 ek sefer artışı sağladı

“2024 İETT – İlçe Belediye Buluşmaları”nın ardından ilçe sınırları içinde hizmet veren hatlarda 230 sefer artışı sağlandı.

Kurs merkezlerimizde yeni dönem kayıtları başladı

Kurs merkezlerimizde yeni dönem kayıtları başladı

Eyüpsultan Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği sunan kurs merkezlerinde 2024 – 2025 Eğitim Öğretim Dönemi kayıtları başladı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız