Ramazan Coşkusu Her gün Eyüpsultan'da Yaşatılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayında birbirinden güzel programları sosyal medyadan vatandaşlarla buluşturacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kalan binlerce Eyüpsultanlı, haftaiçi her gün iftardan önce iki saat boyunca sosyal medyada yayınlanan programları izleme şansı bulacak.

Ramazan'ın ilk günü olan 24 Nisan Cuma günü saat 18:30'da sosyal medyadan canlı olarak yapılacak olan programın konukları, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve İstanbul Müftü Yardımcısı Musa Bilgiç olacak.

Eyüpsultan’daki Ramazan coşkusu, Ramazan Ayı boyunca birbirinden değerli konuklarla Eyüpsultan Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan özel canlı yayınlarla yaşatılacak.

“EYÜPSULTAN’DA RAMAZAN COŞKUSUNU CANLI YAYINLARLA YAŞATACAĞIZ”

Ramazan ayında Eyüpsultan Camii’nin ibadete açık olmayacağını belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Sosyal medya üzerinden yapacağımız canlı yayınlarla Ramazan coşkusunu vatandaşlarımıza yaşatacağız. Web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan tüm Ramazan programımızı açıklayacağız. Kars’tan Edirne’ye, Sinop’tan Gaziantep’e kadar tüm ülkemiz sosyal medya hesaplarımızdan yayınlayacağımız Ramazan programlarımızı takip edecek.” dedi.

KURAN-I KERİM TİLAVETİ, TASAVVUF DİNLETİSİ, ÇOCUKLAR İÇİN KARAGÖZ HACIVAT

Eyüpsultan Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından haftaiçi her akşam saat 18:30’da gerçekleştirilecek canlı yayınlarda, Kuran-ı Kerim tilaveti, söyleşiler, tasavvuf dinletisi, çocuklar için Karagöz Hacıvat gösterisi yer alacak.

EYÜPSULTAN’IN DEĞERLERİ

Eyüpsultan Belediyesi’nin sosyal medyadaki Ramazan Özel programlarında “Eyüpsultan’ın Değerleri” bölümü de büyük ilgi çekecek. Bu bölümde Eyüpsultan’daki sembol olan mekanlar ve kişiler tanıtılacak.

GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞININ MUHTEŞEM LEZZETLERİ

Eyüpsultan Belediyesi’nin Ramazan’daki sosyal medya yayınlarında, geleneksel Türk mutfağının muhteşem lezzetleri de yer alacak. Dünyaca ünlü Gaziantep’in yöresel yemekleri, usta aşçıların anlatımıyla yayınlanacak.

YARIŞMALARI KAZANANLARA SÜRPRİZ HEDİYELER

Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan boyunca gerçekleştireceği sosyal medya canlı yayınlarında yarışmalar da düzenleyecek. Aylardır Eyüpsultanlıların ilgi odağı olan Bil Kazan yarışma programı Ramazanda da devam edecek ve katılanlara sürpriz hediyeler kazandıracak.

Eyüpsultan Belediyesi Ramazan tanıtımını alttaki linkten izleyebilirsiniz.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız