Eyüpsultan Belediyesi, Zal Mahmut Paşa Külliyesi Avlusu, Şiir meclisi, söyleşi

Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşlar için birbirinden güzel ve eğitici programlar sunuyor.

Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde dolu dolu bir Ramazan geçirmenin mutluluğu yaşayan vatandaşlar; Ramazan boyunca farklı noktalarda gerçekleştirilen etkinliklere yoğun ilgi gösteriyor.

Zal Mahmut Paşa Külliyesi Avlusunda iftar ve teravih namazı sonrası her akşam Kültür, Sanat ve Edebiyat Söyleşileri, Şiir Akşamları programlarıyla edebiyat dünyasının tanınmış isimleri vatandaşlarla buluşuyor.

ŞİİR MECLİSİ

Ramazan ayının beşinci günü gerçekleştirilen Şiir Meclisi programında Melike Kılıç ve Gökhan Ergür şiir severlerle buluştu.

Moderatörlüğünü Raşit Ulaş’ın üstlendiği programda genç şairlerimiz selamlama konuşmalarının ardından, şiir yazmaya başlama serüvenlerini paylaştılar. Ardından yazdıkları şiirlerinden okuyarak izleyenlere edebiyat dolu bir akşam yaşattılar.

SOHBET MECLİSİ

Öte yandan Süleyman Faruk Göncüoğlu’nun konuk olarak katıldığı Sohbet Meclisi adlı programın moderatörlüğünü Raşit Ulaş üstlendi.

Programda Göncüoğlu, Kandil olgusunun dahi Eyüpsultan’da hayat bulduğu ve ilk kandil kutlamalarının tarihte Eyüpsultan’da yapıldığından bahsetti.

RAMAZAN'IN MANEVİ ATMOSFERİNİN YAŞANDIĞI EN GÜZEL YER EYÜPSULTAN

Ayrıca Göncüoğlu, Eyüpsultan’ın Ramazan ayı içerisindeki manevi atmosferin en güzel yaşandığı yer olduğu vurgusunu yaparken, Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu programların da bu olguya çok büyük katkısı olduğunun altını çizdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız