Şehit Haberi Eyüp'te Yürekleri Dağladı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Şehit Kurmay Binbaşı Turgay Çelik'in baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidimizin acısını yüreğinde yaşayan Başkan Aydın, Çelik ailesini yanlız bırakmadı.

Başkan Aydın, Piyade Kurmay Binbaşı Turgay Çelik'in şehit olduğu haberini Güzeltepe'de bulunan Sivas Hafik Alibeyli Köyü Derneği ziyareti sırasında aldı. Gelen haber üzerine Belediye Başkanı Remzi Aydın, şehidimizin Çırçır Mahallesi'nde bulunan baba evini ziyaret etti. Şehidin babası Mustafa Çelik'in acısını paylaşan Başkan Remzi Aydın, başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi. Evde bulunan şehidin yakınları “Vatan sağolsun” dedi.

Baba Mustafa Çelik'in evine Türk Bayrakları asılırken, Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik'in cenazesinin, memleketi olan Kayseri'de toprağa verileceği öğrenildi.